event

                                         

Horse Exclusive Xperience is hét evenement voor de gehele paardensportwereld, dankzij een grote variëteit aan exposanten, workshops en presentaties. Naast diverse ruitersportmerken presenteren wij u lifestyleartikelen en innovatieve producten in de categorieën kleding, veiligheid, fitheid en vervoer en voor het paard de juiste harnachement, beenbescherming, de ideale bodem om op te rijden en leefomstandigheden in de stal. Daarnaast bieden we informatie over onderwerpen als trouwen en paarden, paardenvakanties, paardenfotografie en geschenken.

Wat maakt het evenement anders?

Jaarlijks worden er diverse evenementen in Nederland georganiseerd die druk worden bezocht door liefhebbers van ruitersport. Horse Exclusive Xperience is anders dan de meeste events in de paardenbranche, aangezien er geen show, presentatie of demonstratie met paarden wordt gereden. Met dit evenement bieden wij u een graag een compleet platform waar u informatie en adviezen vindt over alle aspecten van de paardensportwereld. Voedingsexperts, medisch specialisten en topruiters praten u in workshops en presentaties bij over de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Wilt u een bijdragen leveren aan Horse Exclusive Xperience of heeft u vragen of suggesties? Wij horen graag van u. Stuur een e-mail naar info@horseexclusivexperience.nl

Copyright © 2016 Horse Exclusive Xperience. All rights reserved.