Bereikbaarheid Evenement

Met de auto

Kijk op www.vananaarbeter.nl of teletekst voor de actuele wegwerkzaamheden. Plan je reis op www.anwb.nl. Vertrouw niet op een tomtom tot aan de deur: tot Lisse gaat het goed, maar volg vanaf daar de borden Keukenhof.

VANAF DE A4 (AMSTERDAM, ROTTERDAM)

Neem afslag Nieuw Vennep/Hillegom/Lisse en volg de N207 in diezelfde richting. Aan het eind van de N207 slaat u linksaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof. 

VANAF DE A44 (DEN HAAG, LEIDEN)

Neem afslag Sassenheim/Lisse/Noordwijkerhout. Ga in Sassenheim bij de tweede rotonde rechtsaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

VANAF DE N206 (KATWIJK, NOORDWIJK, VOGELENZANG)

Neem afslag Lisse en houd Lisse aan. Neem bij de rotonde de afslag links naar de N208 / Westerlijke Randweg, richting Hillegom. Neem vervolgens afslag Keukenhof. 

Openbaar vervoer

De beste manier van reizen is natuurlijk met het openbaar vervoer! Je ontmoet nieuwe mensen, staat niet met je auto in de file voor de parkeerplaats en het is beter voor het milieu. Wij raden jullie aan om met het openbaar vervoer te komen.

Om met het openbaar vervoer in Lisse te komen kun je het beste je reis plannen via www.9292.nlwww.ns.nl of www.arriva.nl.

Let op! Mogelijk hebben de NS of de regionale busmaatschappijen werkzaamheden gepland op de spoorwegen of lijndiensten richting de evenementenlocatie. 

Parkeren

De entree zich vlak bij het parkeerterrein. Vanaf het parkeerterrein steekt men over naar de entree aan de van Lyndenweg. U loopt daar de Nieuwe Plantage op waar het evenement zich bevindt. Fietsers kunnen de fietsen ook plaatsen op het parkeerterrein. Het is absoluut niet toegestaan om de fietsen langs het fietspad aan de Stationsweg te zetten.

Voor bezoekers die slecht ter been zijn en/of gebruik maken van een rolstoel/rollator, is de locatie bereikbaar. Wel bevinden zich grindpaden en grasvelden op het terrein. 

Parkeerkosten:

De parkeerkosten voor de auto zijn 4,- euro per dag.

Copyright © 2016 Horse Exclusive Xperience. All rights reserved.